tilbakeblikk på 2023

Categories Hverdagen

 

Godt nyttår folkens,

Det er bare noen timer igjen av 2023 og jeg kommer med tilbakeblikk og oppsummering.

Dette var ganske krevende år, men alt stod stille og jeg fikk ikke gjort det jeg hadde planlagt på noen av områdene i livet. Men inne har jeg endret meg mye, jeg kjenner på at jeg vokst skikkelig mentalt. Spesielt etter marerittet jeg opplevde på slutten av året.

Her er tilbakeblikk fra 2023:

Januar 2023:

Startet året med masse håp, om håp om å fikse forhold og få familie jeg lengtet etter. Det var noen dater og mange samtaler, og jeg var full av håp og følelser.

Februar 2023:

Jeg måtte face at det er ikke nok med å være den eneste som drar lasset. Fikk skikkelig hjertesorg, var faktisk både sint og frustrert og følte meg forferdelig, gammel, ubrukelig og alt som følger med. Hang mye med venninner, vet ikke hva jeg skulle gjøre uten dem.

galentines

frokost på senga av verdens beste datter

Mars 2023:

Husker ikke mars så godt, kanskje fordi jeg var både opptatt og lei meg, og alt sammen. Hodet hang ikke med, men jeg husker at det var mye party og utegåing på meg. Følelsene var alt fra være euforisk til gråte midt i restauranten. Altså mars var veldig ustabil.

April 2023:

I april begynte jeg å stabilisere meg, treffe nye folk og være mer sosial. Jeg var faktisk mer sosial enn noen gang i mitt liv. Jeg tok også kurs i mote og garderobe og begynte å ta fokus på dette på Instagram.

Det ble hyggelige påsketurer også.

jentene mine <3

 

Mai 2023:

Mai var ganske sløve måned, jeg jobbet mye og har ikke gjort noe stort. 17. mai gikk veldig rart forbi, altså det var utrolig lite aktivitet.

Juni 2023:

I juni var jeg med venner, møtte ny fotograf som vi hadde flere prosjekter med, jobbet mye og var mye sosial. Dette var faktisk veldig bra og varm m

åned.

 

 

Juli 2023:

I juli jobbet jeg og det regnet non stop. Husker ikke mye utenom jobb, og jeg var ganske sliten og trengte mye avslapning.

 

August 2023:

August var kjempefin måned: jeg hadde ferie, det ble festivaler og mange kjekke ting. Været var utrolig fint, og det ble veldig mye piknik på stranda.

September 2023: 

September var utrolig varm og deilig. Det ble matfestivaler, jentekvelder, og masse kjekt. Men så fin måned ble avsluttet med hjernerystelse dessverre.

Oktober 2023:

I oktober hadde jeg mye på tapetet, men helsen hindret meg. Jeg slet med ettervirkninger av hjernerystelsen, og båtturen var ikke helt perfekt grunnet mye kvalme. Jeg fikk feiret bursdagen min og Halloween, men vi gikk glipp av oktoberfesten.

November 2023:

November var meget rar måned, jeg skadet foten og var seriøst redd for hva som skulle komme. Fordi jeg hadde så mye uflaks denne høsten. Så måneden var rolig.

Desember 2023:

Desember startet veldig bra, jeg hadde mye håp for det nye året og hadde mye pågangsmot, men opplevde mareritt istedenfor med ødelagt ansikt.

 

Nå kan 2024 bare komme, jeg er ganske klar.

Hvordan har ditt året vært?

 

klem fra meg,

signature lena

2 kommentarer

2 thoughts on “tilbakeblikk på 2023

  1. 2023 var veldig opp og ned, mest ned når jeg tenker meg om. Men jeg står han av, som vi nordlendinger sier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.