5 TIPS TIL JULEKALENDER SOM IKKE KOSTER NOE

julekalender
Jul er tiden for store økonomiske utgifter. Man kjøper litt for mye og koser seg masse. En av utgiftspostene er julekalendere som koster ganske mye om man samler dem selv. Men man trenger ikke å bruke masse penger for julekalendere. Noen kalendere man kan lage selv. Her er noen tips fra meg.
Opplevelser og aktiviteter
Man kan lage julekalender med opplevelser og aktiviteter. Dette igjen kan ordnes gratis. Aktiviteten kan være tur, brev til julenissen, pepperkakebaking, lesing, film osv. Barna elsker sånt og det trigger interesse å få vite hva man skal finne på som familie.
Fine sitater og oppmuntring
Man kan lage kalender med fine sitater. Det finnes slike ferdige, men det er koselig å lage selv. Jeg har laget sånne kalendere før og de hadde stor suksess.
jul
Tjenester og hjelp
Du kan også lage kalender som består av diverse tjenester eller hjelp. Mange av oss trenger noe hjelp i hverdagen, men ikke tørr å spørre. Barnepass, vindusvask, oppussing, flytting, ol. Det koster deg ikke ei krone, men det koster din tid og innsats, noe som er uvurderlig.
Øvelser og trening
Er du god på trening så kan du lage treningskalender med forskjellige små øvelser. Det er godt og flere av oss glemmer å trene i jula og advent, så det er kjempefin kalender ide!
Oppskrifter og matlaging
Om du er glad i matlaging så kan du lage kalender med oppskrifter som passer Advent. Det er gratis og veldig koselig.
Har du DINE tips til julekalendere som ikke koster noe?
signature lena

 

6 kommentarer
  1. Supre tips! Kalender med fine sitater høres veldig koselig ut. 😊 Du er veldig søt i den røde kjolen, og du kler rødt.

  2. PLAN har en omvendt kalender man kan få tilsendt på epost hvor det gjelder å glede andre. Feks spise frokost under bordet, gi-bort-dag hvor klær eller leke du ikke trenger kan gis bort, dele ut x antall klemmer, være nabonisse og legge hyggelige beskjeder på trappa til naboen, skrive julekort, ringe noen og synge musevisa.

   Første året jeg var sammen med mannen, fikk jeg kaleder med sitater. Det var hyggelig og viste st han la litt jobb i det.

   Rampenissen er jo populær, og har lagt rampestreker når barna våkner. Nissen koster noen kroner, men ellers kan det du allerede har i huset brukes, feks tape, toalettpapir og sko for å få til rampestrekene.

   God advent til deg og dine Lena ❄🌲🎅

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg