FEM TIPS FOR MER KJÆRLIGHET I HVERDAGEN

meg og Irina
Ingenting slår en fantastisk helg med deres kjære, men det er slik i livet at det er hverdager det er mest av. Vi har smertelig erfart nå i corona tid hvor viktig det er å ta vare på kjærligheten i hverdagen istedenfor å se frem til fest og morro, eller helg.
Her er noen tips fra meg.
Små lapper
Det er ikke vanskelig å lage små søte lapper med hyggelige beskjeder. Her i huset bruker jeg og Irina å skrive til hverandre på post-it lapper og feste dem til speilet eller kjøkkenskap. Det er veldig hyggelig å våkne om morgenen og se noe søtt beskjed klistret til speilet. Dette gjør dagen mye bedre. Hverdagen altså 🙂
Gode klemmer
Klemmer er undervurdert. Hvis du spør en mann i gata hvor ofte han/henne gir en klem eller tar på sine kjære, holder rundt og kysser så kan jeg lover dere at det blir ikke mange ganger. Og det er feil! Vi mennesker trenger taktil stimuli for å føle seg bra. Selv sure tenåringer trenger at mamma gir en god klem. Eller stryker over håret. Gi klemmer til de du elsker- slik vokser kjærlighet i hverdagen
Oppmuntring
Ikke glem komplimenter. Vi er utrolig flinke til å gi hverandre kritikk, men hva med gode oppløftende ord? Si minst fem gode ord til dine kjære hver dag og få det samme tilbake. Så fantastiske ting kommer til å skje i hverdagen din.
Familie tradisjoner
Hverdagen blir bedre om man har egne små tradisjoner som familie. Her i huset har vi fredags taco og ekstra god og lang frokost på søndager. Slike små ting gjør noe spesielt. Familien står sammen og gleder seg til disse små ritualer i hverdagen. Sammen står vi sterkere da.
Felles hobby
Det er fint om familien har ihvertfall en hobby som alle deltar i. Meg og Irina liker godt å tegne og ta bilder. Hun tar flere bilder til bloggen min og har fått eget kamera. Vi føler at dette gjør at vi kommer tettere sammen. Såklart har vi rom til forbedring siden vi er ganske ulike og burde finne på flere ting sammen. Dette vil vi jobbe med. Vi liker godt begge to å bade eller dra på spa. Det ble flere flotte jenteturer iløpet av årene.
Har dere egne tips til mer kjærlighet i hverdagen?
signatur
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg