Det er godt med noe varmt nå i november når det er kaldt og det blåser ute. Jeg prøvde denne oppskriften på gresskarsuppe som ble en suksess her i huset. Denne suppa har frisk farge som passer fint til høstbordet.
Dette trenger du (til ca 4 porsjoner):
500 g gresskar
4 store gulrot
Gurkemeie
Chilli pepper
Salt
Kokosmelk 500 ml
Koriander (til pynt)
Bacon (til pynt)
Slik gjør du det:
Skrell gresskar og del i biter.
Skrell gulrot og del i biter
Kok opp grønnsakene og la dem koke i ca 10 minutt til dem er myke
Smak til med salt
Kjør grønnsakene i blenderen til en glatt røre
Tilsett kokosmelk og la suppen koke i ca 10 minutt til på lav varme
Smak til med gurkemeie og chilli pepper
Pynt med revet fersk koriander og stekt bacon
Serveres varm med gresskarrundstykker
Velbekomme!
https://www.youtube.com/watch?v=umTKMuA0gis
4 kommentarer
Takk for tips! Skal jammen prøve men bruke annen topping enn bacon siden jeg spiser vegetar
bruk koriander, det er godt
Sikkert kjempegodt:)
ja, det bør du prøve