HØSTOPPSKRIFT: FYLT PAPRIKA

Categories Matlaging
oppskrift paprika
Min favoritt årstid er her så jeg deler mine beste oppskrifter på bloggen. Denne oppskriften er til en fargerik middag som er sunn og god. Jeg elsker den!
 
Du trenger:
4 store paprika (gjerne i flere farger)
400 g kjøttdeig
2 dl ris
persille
grillkrydder
rømme
hvitløkspepper
oppskrift paprika
oppskrift paprika
Slik gjør du det:
Skjær av toppen av paprika og rens paprika inni.
Kok ris og stek kjøttdeig.
Bland sammen kjøttdeig og ris, tilsett gjerne krydder, og evt mais, eller gressløk (etter din smak).
Fyll paprika med ris og kjøttdeig, smør rømme på toppen.
Sett på toppen av paprika og sett paprika i kasserolle med ca 1/2 liter vann oppi.
Kok opp vannet med paprika oppi og sett på lokket.
La paprika stå og småkoke i ca 35-40 minutt.
Ta ut paprika og server med fersk rømme eller evt soppsaus
Velbekomme!
signature lena
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.