JULESTEMNING I SANDNES

Categories Hverdagen

 

I går tok jeg en tur til Sandnes sammen med bestisen. Det var utrolig tøft av meg å stå opp kl.8 på en fridag. Dette er ikke noe jeg gjør stadig og trutt.

I Sandnes kom det opp julepynt i gatene og Vinterland hadde første åpningsdag. Det var så utrolig glatt ute at jeg gikk med mini steg og kjente at føttene sklidde bare. Det var flere som falt på isen også.

 

Men været var perfekt: +2 grader, vindstille og sol. Jeg handlet en del ræl på Søstrene Grene og betalte 3 kroner for papirpose som røk etter to minutter ute. Jeg er ganske usikker på om det er lurt å bytte plastposer med papirposer.

 

Det er utrolig at jeg får sterk julefølelse på denne tiden av året, som bare går over i begynnelsen av desember og utover. Det er flere grunner til dette.

I år bestemte jeg meg for å endelig bearbeide dårlige følelser om jul og begynne å føle glede. Jeg ønsker ikke å gjøre noe spesielt med dette, bare jobbe med min egen innstilling.

 

Det ble pannekaker med julesyltetøy fra Søstrene Grene til middagen i dag. Jeg elsker å skape mine små tradisjoner, fordi de gjør livet bedre og mer trygg.

Hvordan er din helg? Klar for Advent?

 

Klem fra meg,

signature lena

2 kommentarer

2 thoughts on “JULESTEMNING I SANDNES

  1. Ja, advent er helt greit 🙂 Jeg har fine juler og tenke tilbake på. Nå er alt i litt forandring, familiene rundt meg blir større, men jeg henger med hos nevøen min. Er ikke SÅ nøye heller. Vi kunne godt vært bare oss to her hjemme også. Det er bare en dag, i mine øyne. Jeg ser på julen som en god ferie, ikke så mye mer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.