DERFOR SKAL DU ALDRI PRØVE Å ETTERLIGNE KJENDISER

Categories Blogg, Hverdagen
kjendiser
Det er veldig typisk at vi kvinner prøver å forbedre oss. Kanskje vi burde gi blaffen, men det er ikke alltid mulig. I seg selv det å strebe etter å bli bedre ikke kriminelt, men det er mye verre når man prøver å kopiere andre. Kjente folk spesielt.
Hvorfor?
Enkelt- fordi at en kopi ALLTID taper sammenlignet med originalen. Også ser det tåpelig ut. 
Min venninne hadde så lyst å ligne på Fotballfrue. Venninnen var ganske kraftig og fin dame. Men hun drømte om tynn kropp som kjendisfrue har. Venninnen prøvde alle mulige diett og til slutt klarte hun å gå ned hele 17 kilo! Så glad hun var! Hun surfet gjennom flere nettbutikker og handlet inn verdens vakreste kjole. Prikk lik kjolen til frue. Når hun tok på kjolen og poserte foran speilet fant hun ut at ansiktet virket noe dratt og trøtt, siden hun sultet seg nesten ihjel. Kjolen understreket bare hvor usunn og sliten min venninne så ut i forhold til fruen som var naturlig tynn. Venninna mi pustet ut og gikk på kjøkkenet for å ordnet seg en burger. Nå er hun fin og fyldig dame som alltid har en date siden hun er pen akkurat slik hun er!
Det er viktig å forbedre SEG SELV uten å prøve etterligne noen andre. EN KOPI taper alltid. Ekte deg vinner sikkert! 
Når andre ser OSS SELV slik vi er fungerer det alltid bedre enn når de sammenligner oss med kjendiser. Ikke la andre sammenligne deg med noen. Og slutt å gjøre det selv. Fokuser på deg selv og tro meg, du vil merke forskjell.
Du er du og dette gjør det til noe perfekt!
4 kommentarer

4 thoughts on “DERFOR SKAL DU ALDRI PRØVE Å ETTERLIGNE KJENDISER

  1. Ja, bedre å være orginal enn kopi. Kan finne inspirasjon da- men må ta ting ut fra en selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.