KYLLING MED TYTTEBÆR

Categories Blogg, Matlaging

kylling med tyttebær

 

Det er fortsatt høst og man kan servere høst-retter. Jeg laget den for noen uker siden og den ble raskt favoritten her i huset.
Dette trenger du (for ca 4 porsjoner):
500 g kyllingfilet
200 g tyttebær
2 ss majones
100 g ost
2 fedd hvitløk
kylling med tyttebær
kylling med tyttebær
kylling med tyttebær
Slik gjør du det:
Del fileten i to
Smør hver med majones
Hakk hvitløk og fordel på filetene
Tilsett ost
Legg filetene oppå hverandre
Smør majones og ost oppå
Stek ved 160 grader i ca 30 minutter
kylling med tyttebær
Serveres med kantarellsaus og gresskar salat

Velbekomme!

 

Min Facebook

Min Matside

Min Instagram 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.