SYV TEGN PÅ AT DU ER KLAR FOR BARN

Categories Mammalivet
meg og irina
Kan man bli klar for barn i det hele tatt? Jeg har lenge tenkt over dette. For jeg har alltid vært overbevist om at det ikke finnes “den perfekte timing” for å få unga. Barn kommer i livet ditt og vil snu det på hodet uansett hvor du befinner deg i karriere eller personlig. Men hvordan kan man vite om man er klar for barn? Jeg ble skikkelig inspirert av Kristine Kuzmic på Insta og her er noe punkter som hun nevner, som jeg synes er hysteriske morsomme og er helt sanne!
Here we go:
 
Du hater å sove
Ja, du liker ikke å sove i det hele tatt. Bare du legger deg ned så drømmer du om å våkne opp igjen. Du elsker å gå døgnvis uten å få lagt deg ned et sekund. Om det er deg da er det perfekt timing på å få barn nå!
 
Du elsker støy
Du hater når det er stille og bare elsker når noen lager masse bråk. Du vil høre på høye lyder fra morgen til kveld og ønsker ikke nyte stillheten. Om det er sant så er det på tide å kikke på babyklær.
Du har ingenting imot kroppsvæsker
Du elsker å få gulp på kjolen, spy på føttene og snørr og sikkel i ansiktet. Dette enten gjør deg ingenting eller får deg til å føle at det er søt. Om det er sant så begynn å velge farge for barnevogn.
Du elsker repetisjoner
Om du liker å si det samme gang på gang, minst hundre og ti ganger. Om du er villig til å høre på samme sanger, leke med samme leker og gjøre samme ting hver gang. Da er det på tide å møblere barnerom.
 
Du trenger selskap på do
Om du hater å tisse alene, og ønsker do-døra di stå åpen mens du gjør ditt, så er det noe for deg å bli mor eller far allerede nå!
Du har ofte skyldfølelse
Om du har skyldfølelse hele tiden i døgnet for absolutt alt du gjør. så det å være mamma er perfekt for deg. Prøv å tenke på at ALT du gjør er feil eller ikke bra nok, så da er du ferdig til å starte prøvingen.
 
Du liker når andre kommenterer 
Når andre kommer bort på gata og forteller deg hva du skal gjøre med ungen din. Når absolutt alle andre vet nøyaktig hvordan du skal oppdra ditt barn. Når du elsker stadig kritikk, og synes det er helt ok å bli slaktet av mammapoliti, da er du veldig klar for barn. Bare kjør på!
Sjekk om du er klar for barn da !
signatur

 

3 kommentarer

3 thoughts on “SYV TEGN PÅ AT DU ER KLAR FOR BARN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.